Informatieavonden

Borstvoeding geven is natuurlijk, maar moet wel eerst geleerd worden. Een goede voorbereiding is daarom voor aanstaande ouders erg belangrijk. In samenwerking met Verloskundigenpraktijk Petit en Kraamzorg Zuidwolde geef ik daarom verschillende informatieavonden.

Informatieavond Hoogeveen

Verloskundigenpraktijk Petit biedt om de 6 weken gratis informatieavonden over borstvoeding voor hun cliënten en partners. Tijdens deze voorlichting vertel ik je wat je kunt verwachten van borstvoeding, hoe het werkt, geef ik je handige tips en trucs en komt ook aan bod waar je tegen aan kunt lopen. Aanmelden kan via: info@lactatiekundigezuidwolde.nl.

Informatieavond (zwangerschapscursus) Zuidwolde

Kraamzorg Zuidwolde biedt 5 informatieavonden met verschillende thema’s aan als: borstvoeding, de bevalling, kraamtijd, dragen en wat het met je doet om moeder te worden. Tijdens de voorlichting over borstvoeding vertel ik je wat je kunt verwachten van borstvoeding, hoe het werkt, geef ik je handige tips en trucs en komt ook aan bod waar je tegen aan kunt lopen. Ook wanneer je niet aangesloten bent bij kraamzorg Zuidwolde is het mogelijk je aan te melden voor deze avonden (zie onderstaande flyer).

Aanmelden kan via: info@kraamzorgzuidwolde.nl

Individuele- of groepsvoorlichting

In mijn praktijk in Zuidwolde is ook de mogelijkheid om individueel of in een groep voorgelicht te worden. Neem contact op voor meer informatie.